Також дивіться новини на facebook.com

№ 34 від 05 лютого 2021 року "Про розроблення детального плану території земельної ділянки розташованої за межами населених пунктів на території Вирівської сільської ради Сарненського району"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
  
 05  лютого 2021  року                                                                                     № 34
 

Про розроблення детального плану території земельної ділянки розташованої

за межами населених пунктів на території
Вирівської  сільської ради Сарненського району
 
 
 

Відповідно до статей 6, 13, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 8, 10, 16, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Вирівський гранітний кар’єр» від 04.02.2021 №13, щодо розробки детального плану території земельної ділянки розташованої за межами населених пунктів на території Вирівської сільської ради Сарненського району орієнтовною площею 30,00 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами (розробка кар’єру гранітів, будівництва та обслуговування каменещебеневого цеху і під’їзної залізничної колії) (далі – детальний план території):

1. Управлінню архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово - комунального господарства та екології Сарненської районної державної адміністрації  звернутись до департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації  для отримання державних і регіональних інтересів передбачених статтею 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та пунктом 5 Положення про департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації, затвердженого розпорядженням голови Рівненської облдержадміністрації від 06 грудня 2019 року №926.

2. Розробити детальний план території земельної ділянки  розташованої за межами населених пунктів на території Вирівської сільської ради Сарненського району  орієнтовною площею 30,00 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами (розробка кар’єру гранітів, будівництва та обслуговування каменещебеневого цеху і під’їзної залізничної колії).

3. Взяти до уваги, що фінансування робіт з розроблення детального плану території на об’єкт здійснюватиметься за рахунок коштів товариства з обмеженою відповідальністю «Вирівський гранітний кар’єр»  за згодою (надалі – Інвестор).

4. Визначити за погодженням з Інвестором організацію-розробника детального плану території (надалі – Розробник). 

5. Укласти тристоронню угоду на розроблення детального плану території, вказаного у пункті 2 цього розпорядження, між Сарненською районною державною адміністрацією, Інвестором та Розробником.

6. Управлінню архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово- комунального господарства та екології Сарненської районної державної адміністрації забезпечити :

- підготовку та надання вихідних даних на розробку детального плану території на розгляд проектних матеріалів у порядку, визначеному чинним законодавством України;

- оприлюднення даного розпорядження  на офіційному веб-сайті Сарненської районної державної адміністрації;

- організацію та проведення процедури громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті детального плану території у відповідності до чинного законодавства України;

- розгляд детального плану території на засіданні архітектурно-містобудівної ради при управлінні архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово - комунального господарства та екології Сарненської районної державної адміністрації.

7. Розробнику детального плану території після розроблення, узгодження та громадського обговорення надати його Сарненській районній державній адміністрації для розгляду та затвердження у встановленому законодавством порядку.

8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації згідно з розподілом функціональних повноважень.

 
 
Голова  адміністрації                                                                     Олександр КОХАН