Також дивіться новини на facebook.com

№ 33 від 04 лютого 2021 року "Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації

  

  04   лютого  2021 року                                                                                     № 33
 
Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж

земельної  ділянки в натурі (на місцевості)

 
 

        Розглянувши клопотання Українського державного підприємства по обслуговуванню іноземних та вітчизняних автотранспортних засобів «Укрінтеравтосервіс» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості)   для розміщення  та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (для обслуговування КТП з навісом, уніфікованого цеху-складу та заправки) в         м. Сарни по вул. Технічна, 2   на території Сарненської міської  ради, керуючись  пунктом 7 статті 13 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», пунктами 4, 7 розділу II  «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», статтями 22, 55 Закону України «Про землеустрій» і статтями 17, 122, 123 Земельного кодексу України:

 

1. Надати дозвіл Українському державному підприємству по обслуговуванню іноземних та вітчизняних автотранспортних засобів «Укрінтеравтосервіс» на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 3,4629 га, яка перебуває у постійному користуванні згідно державного акта на право постійного користування землею від 26 вересня 2005 року серія ЯЯ № 253002  для розміщення та експлуатації будівель і  споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (для обслуговування КТП з навісом, уніфікованого цеху-складу та заправки)  в         м. Сарни по вул. Технічна, 2 на території Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.

         2.  Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації  відповідно до розподілу функціональних повноважень.

        
 
 

Голова адміністрації                                                                  Олександр КОХАН