Також дивіться новини на facebook.com

№ 35 від 08 лютого 2021 року "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації

  

08 лютого 2021  року                                                                                         №  35
 
Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою
 

         Керуючись статтями 17, 122, 123 Земельного кодексу України, законами України “Про землеустрій”, “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності”,  статтями 6, 13, 21 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, статтею 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», розглянувши клопотання комунального підприємства «Клесівводоканал» Клесівської селищної ради від 11.01.2021 № 5, враховуючи витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 11.01.2021, індексний номер витягу 239968117:

 

1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Клесівводоканал» Клесівської селищної ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,8136 га розташованої за межами населеного пункту на території Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

2. Комунальному підприємству «Клесівводоканал» Клесівської селищної ради розроблений та погоджений в установленому порядку проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати на затвердження районній державній адміністрації.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

Голова адміністрації                                                             Олександр КОХАН