Також дивіться новини на facebook.com

№ 43 від 10 лютого 2021 року "Про Програму економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2021 рік"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 

   10 лютого 2021 року                                                                 № 43

 
 
 

Про Програму економічного та соціального розвитку Сарненського району на     2021 рік

 
 

Відповідно до Законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», «Про засади державної регіональної політики», враховуючи цілі та завдання Стратегії розвитку Рівненської області на період до 2027 року, схваленої розпорядженням голови облдержадміністрації від 28 грудня 2019 року № 1098, затвердженої рішенням обласної ради від 13 березня 2020 року № 1619 та з метою забезпечення економічного зростання у господарському комплексі району, стабільного функціонування соціальної і гуманітарної сфер, поліпшення умов та підвищення безпеки життєдіяльності населення:

1. Схвалити Програму економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2021 рік (далі – Програма), що додається.

2. Фінансовому управлінню райдержадміністрації подати Програму районній раді на затвердження в установленому порядку.

3. Рекомендувати виконавчим комітетам міських, селищних, сільських рад розробити відповідні територіальні програми економічного та соціального розвитку та подати їх на затвердження на сесії місцевих рад в установленому порядку.

4. Виконавчим комітетам місцевих рад, управлінням та відділам райдержадміністрації, територіальним органам міністерств та інших центральних органів виконавчої влади інформувати фінансове управління

2

райдержадміністрації про хід виконання заходів Програми щоквартально до 20 числа місяця, що наступає за звітним.

5. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 11 грудня 2019 року № 389 «Про Програму економічного та соціального розвитку Сарненського району на 2020 рік».

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників голови адміністрації, відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 
 
 
 

Голова адміністрації                                                                               Олександр КОХАН