Також дивіться новини на facebook.com

№ 81 від 22 лютого 2021 року "Про передачу майна з балансу відділу освіти районної державної адміністрації фінансовому управлінню районної державної адміністрації"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

 22 лютого 2021 року                                                                                    №  81

 

Про передачу майна з балансу відділу освіти районної державної адміністрації фінансовому управлінню районної державної адміністрації

 
 

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.1998        № 1482 «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», розпорядження голови Сарненської районної державної адміністрації від         11 січня 2021 року № 9-к «Про припинення юридичної особи відділу освіти Сарненської районної державної адміністрації»,  керуючись статтями 6, 13, 15, 16, 19, 28, 36, 41, 47 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою ефективного використання майна державної власності:

 

1.     Передати з балансу відділу освіти районної державної адміністрації на баланс фінансового управління районної державної адміністрації - майно згідно з додатком.

2.     Ліквідаційній комісії відділу освіти районної державної адміністрації зняти майно з балансу, відобразити в бухгалтерському обліку операції приймання-передачі майна.

3.     Фінансовому управлінню районної державної адміністрації прийняти на баланс майно, що передається, та відобразити в бухгалтерському обліку операції приймання-передачі майна.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної до розподілу функціональних повноважень.   

 
 
Голова адміністрації                                                            Олександр КОХАН