Також дивіться новини на facebook.com

№ 253 від 20.07.2021 року "Про утворення робочої групи з питань організації внутрішнього контролю в Сарненській райдержадміністрації"

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

20 липня 2021 року                                                                                      № 253

 

Про утворення робочої групи з

питань організації внутрішнього контролю в Сарненській райдержадміністрації

 

 

 

 

 

 


      

          Керуючись статтею 6  Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Основними засадами здійснення внутрішнього контролю розпорядниками бюджетних коштів, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 12 грудня 2018 року № 1062 (зі змінами), Методичними рекомендаціями з організації внутрішнього контролю розпорядниками бюджетних коштів у своїх закладах  та у підвідомчих бюджетних установах, затвердженими наказом  Міністерства фінансів України від 14 вересня         2012 року № 995, з метою впровадження внутрішнього контролю в Сарненській райдержадміністрації та у зв'язку з кадровими змінами:

       1. Утворити робочу  групу з питань організації внутрішнього контролю  в   Сарненській райдержадміністрації, затвердивши її склад, що додається.

       2. Затвердити положення про робочу групу з питань організації внутрішнього контролю в  Сарненській райдержадміністрації, що додається.

         3. Затвердити Порядок організації внутрішнього контролю в Сарненській райдержадміністрації, що додається.

        4. Визнати таким, що втратило  чинність, розпорядження  від 19 листопада 2019 року  № 348  "Про затвердження Порядку    організації внутрішнього контролю в Сарненській райдержадміністрації".

         5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.        

 

 

  Голова адміністрації                                                            Олександр КОХАН