Також дивіться новини на facebook.com

№ 308 від 24.09.2021 року "Про визначення відповідальної особи по забезпеченню пожежної безпеки в Сарненській райдержадміністрації"

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

голови районної державної адміністрації

     

24  вересня  2021 року                                                                                   № 308

 

 

Про визначення відповідальної особи

по забезпеченню пожежної безпеки в Сарненській райдержадміністрації

        

 

 

Відповідно до статей 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», пункту 33 частини другої статті 17 Кодексу цивільного захисту України, наказу Міністерства внутрішніх справ України від 30 грудня 2014 року №1417 «Про затвердження Правил пожежної безпеки в Україні», який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 05 березня 2015 року за №252/26697 та з метою забезпечення виконання в приміщенні райдержадміністрації загальних вимог з пожежної безпеки:

 

1.  Визначити відповідальну особу по забезпеченню пожежної безпеки, утримання і експлуатації технічних засобів протипожежного захисту провідного спеціаліста сектору внутрішнього аудиту Сарненської районної державної адміністрації – Наталію МИШУК (за згодою).

2.  Затвердити Інструкцію про заходи пожежної безпеки у службових приміщеннях райдержадміністрації та її структурних підрозділах, згідно додатком 1.

3.  Затвердити Інструкцію по евакуації людей на випадок пожежі за адресою: місто Сарни, вулиця Демократична, 51, згідно з додатком 2.

4. Відповідальному за пожежну безпеку райдержадміністрації довести до відома працівникам Інструкцію про заходи пожежної безпеки у службових приміщеннях, провести з працівниками райдержадміністрації інструктажі з пожежної безпеки (вступний, первинний чи повторний) про що зробити відповідні відмітки у журналі реєстрації проходження інструктажів з пожежної безпеки.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керівника апарату райдержадміністрації Тамару ПУПКО.

 

 

 

Голова адміністрації                                                              Олександр КОХАН