Також дивіться новини на facebook.com

№ 385 від 15.12.2021 року "Про районну Програму запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненського району на 2022 – 2024 роки"

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 15 грудня 2021року

                                                    № 385                                       

 

 

Про районну Програму запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненського району

на 2022 – 2024 роки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На підставі Кодексу цивільного захисту України, Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 26 листопада 2021 року № 861 «Про Регіональну цільову програму запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Рівненської області на 2022-2024 роки», з метою запобігання виникненню та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, надійного протипожежного захисту населених пунктів району та підвищення рівня безпеки населення при загрозі та виникненні пожеж, у тому числі в природних екосистемах:

1. Схвалити районну Програму запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненського району на 2022 – 2024 роки (далі – Програма), згідно з додатком.

2. Відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи районної державної адміністрації подати Програму на затвердження районній раді в установленому порядку.

3. Фінансовому управлінню райдержадміністрації спільно з виконавчими комітетами міських, селищних, сільських рад передбачати кошти на реалізацію заходів Програми.

4. Рекомендувати виконавчим комітетам міських, селищних, сільських рад:

розробити відповідні програми та забезпечити їх затвердження в установленому порядку;

під час формування та внесення змін до відповідних бюджетів передбачати кошти для реалізації зазначених програм.

5. Виконавчим комітетам міських, селищних, сільських рад територіальних громад, структурним підрозділам районної державної адміністрації, територіальним органам міністерств та інших центральних органів виконавчої влади про хід виконання Програми інформувати відділ з питань цивільного захисту та оборонної роботи районної державної адміністрації щороку до 07 червня та 07 грудня.

6. Відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи районної державної адміністрації про хід виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 26 листопада 2021 року № 861 «Про Регіональну цільову програму запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Рівненської області на 2022-2024 роки» інформувати департамент цивільного захисту та охорони здоров’я населення обласної державної адміністрації щороку до 15 червня та 15 грудня.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації Людмилу МАРИНІНУ.

 

 

 

 

 

Голова адміністрації                                                               Олександр КОХАН