Також дивіться новини на facebook.com

№ 386 від 16.12.2021 року "Про районну Програму підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненському районі на 2022-2024 роки"

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 

 16  грудня  2021 року

                                                     386                                   

  

Про районну Програму  підготовки територіальної 
оборони та місцевого населення до участі в русі 
національного спротиву в Сарненському районі  
на  2022-2024  роки

 

 

 

 

 

 

 

Керуючись  статтею  17  Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», статтею 14 Закону України «Про оборону України»,             статтею  27 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статтею 13 Закону України «Про основи національного спротиву», Положенням про територіальну оборону України, затвердженим Указом Президента України від 23 вересня 2016 року № 406/2016, з метою забезпечення реалізації заходів мобілізаційної підготовки та завдань територіальної оборони:

 

1.       Схвалити  районну Програму підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненському районі на 2022-2024 роки  (далі – Програма) згідно з додатком.

2. Сарненському районному  територіальному центру комплектування та соціальної підтримки спільно з відділом з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації подати Програму на затвердження районній раді в установленому порядку.

3. Фінансовому управлінню райдержадміністрації спільно з виконавчими комітетами міських, селищних, сільських рад передбачати кошти на реалізацію заходів Програми.

4.  Рекомендувати виконавчим комітетам сільських, селищних, міських рад розробити відповідні програми та передбачити кошти на їх реалізацію.

5. Виконавцям  про хід виконання заходів Програми інформувати Сарненську районну державну адміністрацію щороку до 15 січня.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації Людмилу МАРИНІНУ.

 

 

 

 

 

Голова адміністрації                                                         Олександр КОХАН