Також дивіться новини на facebook.com

№ 335 від 17 серпня 2018 року "Про захисні споруди цивільного захисту Сарненського району"

 Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 

17  серпня 2018 року                                                                                         № 335

 
 
Про захисні споруди
цивільного захисту
Сарненського району
        

Відповідно до ст. 19 Кодексу цивільного захисту України, ст.ст.  6, 16, 27, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Порядку створення, утримання фонду захисних споруд цивільного захисту та ведення його обліку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 березня 2017 року № 138, розділу III «Про стан готовності та результати технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту» протокольного рішення   № 5 Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 30 березня 2018 року, доручення заступника голови   обласної  державної  адміністрації від 03 травня 2018 року № 55/01-61/18, беручи до уваги лист Державної служби України з надзвичайних ситуацій про захисні споруди цивільного захисту від 23 квітня 2018 року № 16-5712/162, з метою якісного відпрацювання заходів щодо здійснення контролю за наявністю та технічним станом захисних споруд, розташованих на території Сарненського району:

 

1. Затвердити  План  заходів  щодо виключення з обліку захисних споруд у Сарненському  районі, поставлених  на облік з порушеннями, згідно з додатком 1.

 

2. Створити тимчасову районну комісію з вивчення обставин та правомірності постановки на облік захисних споруд цивільного захисту на території Сарненського району (надалі - тимчасова районна комісія) у складі згідно з додатком 2.

 

3. Затвердити Положення про тимчасову районну комісію з вивчення обставин та правомірності постановки на облік захисних споруд цивільного захисту на території Сарненського району згідно з додатком 3.

 
4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.
 
 
 
 
 
 
 
Виконуючий обов’язки
голови адміністрації                                                                     І.НАЗАРЕЦЬ