Також дивіться новини на facebook.com

№ 9 від 11 січня 2019 року "Про стан військового обліку на території Сарненського району у 2018 році та завдання щодо його поліпшення у 2019 році"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 

голови районної державної адміністрації

 
 

11 січня 2019 року                                                                                              № 9

                   

Про стан військового обліку на території  Сарненського району  у 2018 році та завдання щодо його поліпшення у 2019 році

 
 
 
 
 
 

Відповідно до статей 13, 27, 35, 36 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, статей 33, 34, 35, 38 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, статей 17, 18, 21 Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію”, Постанови Кабінету Міністрів України від 7 грудня 2016 року № 921 “Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов'язаних”, Постанови Кабінету Міністрів України від 11 січня 2018 року № 12 “Про внесення змін до Порядку бронювання військовозобов’язаних за органами державної влади, іншими державними органами, органами місцевого самоврядування та підприємствами, установами і організаціями на період мобілізації та на воєнний час”, з метою забезпечення функціонування системи військового обліку та контролю за виконанням громадянами України військового обов’язку i за дотриманням ними встановлених правил військового обліку, своєчасного бронювання військовозобов’язаних за підприємствами, установами i організаціями на період мобілізації та на воєнний час, завчасної підготовки кадрів для заміни військовозобов’язаних, які підлягають призову у разі мобілізації, та у відповідності до інформації щодо стану військового обліку на території району:

 

1.  Взяти до відома інформацію про стан військового обліку на території Сарненського району за 2018 рік згідно додатку 1.

1.1. Визначити кращими на території Сарненського району за підсумками 2018 року: Чудельську, Костянтинівську, Великовербченську сільські ради та Клесівську селищну раду, ТОВ «Сарненський хлібозавод»,  ДП «Сарненське лісове господарство», ДП «Клесівський лісгосп», ТзОВ ККНК «Технобуд».

1.2. Визнати таким, що погіршився стан ведення військового обліку на території Сарненського району за 2018 рік у: Любиковицькій, Стрільській, Селищенській сільських радах, КП «Сарнитеплосервіс», ТзОВ “Північ-Центр”.

2.  Затвердити перелік заходів щодо поліпшення стану військового обліку у 2019 році згідно додатку 2, та рекомендувати виконавчим комітетам міської, сільських та селищних рад, Сарненському районному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки, військовій частині, підприємствам, установам, організаціям та навчальним закладам району забезпечити виконання зазначених заходів.

3.  Затвердити план перевірок стану військового обліку у виконавчих комітетах сільських та селищних рад, на підприємствах, в установах та організаціях на території Сарненського району на 2019 рік згідно додатку 3.

4.  Затвердити завдання з методичного забезпечення військового обліку та підвищення кваліфікації посадових осіб, відповідальних за організацію та ведення військового обліку, забезпечення функціонування системи військового обліку на території району на 2019 рік згідно додатку 4.

5.  Затвердити план звіряння облікових даних виконавчих комітетів сільських та селищних рад, підприємств, установ, організацій з обліковими даними територіального центру комплектування та соціальної підтримкина 2019 рік згідно додатку 5.

6.  Утворити районну комісію для здійснення перевірок стану військового обліку у виконавчих комітетах міської, сільських та селищних рад, на підприємствах установах та організаціях Сарненського району в 2019 році у складі згідно додатку 6.

7. Завідувачу сектору управління персоналом апарату райдержадміністрації забезпечити ведення персонального військового обліку призовників і військовозобов’язаних, які працюють в апараті районної державної адміністрації, відповідно до вимог законодавства з військового обліку.

8. Головному лікарю комунального закладу «Сарненська ЦРЛ» Сарненської районної ради в межах компетенції здійснювати контроль за виконанням лікувальними закладами, медико-соціальними експертними комісіями обов'язків, визначених законодавством з питань військового обліку.

9.  Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації Назарця І.П.

 
 
 
 Голова адміністрації                                                                             Я.ЯКОВЧУК