Також дивіться новини на facebook.com

№ 94 від 23 березня 2020 року "Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів апаратом районної державної адміністрації, її структурними підрозділами, що фінансуються за рахунок"

  Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної державної адміністрації
 
 

23 березня 2020 року                                                                                      № 94

 
 
Про ліміти споживання теплової і електричної
енергії, природного газу, води та інших видів
паливно-енергетичних ресурсів апаратом
районної державної адміністрації, її
структурними підрозділами, що фінансуються за
рахунок коштів державного бюджету за
КПКВК 7871010 «Здійснення виконавчої влади
у Рівненській області», на 2020 рік
 
        

На виконання статті 51 Бюджетного кодексу України, розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від 06 березня 2020 року № 140 «Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів установами і закладами, що фінансуються за рахунок коштів державного бюджету за КПКВК 7871010 «Здійснення виконавчої влади у Рівненській області», на 2020 рік», з метою оптимізації енергоспоживання у бюджетній сфері району, а також економії бюджетних коштів:

1. Затвердити ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів на 2020 рік апаратом районної державної адміністрації та її структурними підрозділами, згідно з додатками 1-5.

2. Керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації, які фінансуються за рахунок коштів державного бюджету:

2.1. Наказами встановити щомісячні ліміти енергоспоживання у вартісних і натуральних показниках у межах лімітів, визначених пунктом 1 цього розпорядження, завірені копії яких в установленому порядку подати до             01 квітня 2020 року відділу архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації та енергопостачальним підприємиствам.

2.2. Забезпечити систематичний контроль за відповідністю фактичного споживання енергоносіїв визначеним лімітам та стовідсотковим їх фінансуванням.

2.3. Про дотримання встановлених лімітів споживання інформувати відділ архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації на електронну адресу: jkgsarnу@ukr.net щомісячно до 10 числа наступного періоду за формою згідно з додатком 6.

3. Фінансовому управлінню райдержадміністрації щомісяця до 10 числа наступного періоду подавати відділу архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації інформацію про обсяги фінансування бюджетних установ і закладів району, що фінансуються за рахунок коштів державного бюджету за КПКВК 7871010 «Здійснення виконавчої влади у Рівненській області».

4. Персональну відповідальність за дотримання встановлених лімітів покласти на керівників бюджетних установ та організацій – споживачів енергоносіїв.

5. Відділу архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації інформацію про стан виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 06 березня 2020року №140 «Про ліміти споживання теплової і електричної енергії, природного газу, води та інших видів паливно-енергетичних ресурсів установами і закладами, що фінансуються за рахунок коштів державного бюджету за КПКВК 7871010 «Здійснення виконавчої влади у Рівненській області», на 2020 рік» подавати департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності облджержадміністрації щомісяця до 15 числа наступного періоду за формою згідно з додатком 6.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 
 
 
Голова адміністрації                                                                   Олександр КОХАН