Також дивіться новини на facebook.com

№ 162 від 23.04.2021 року "Про створення робочої групи для проведення перевірки наявності волоконно-оптичних мереж у населених пунктах"

 Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови районної державної адміністрації

 23  квітня 2021 року                                                                             162

Про створення робочої групи для проведення перевірки наявності волоконно-оптичних мереж у населених пунктах

                                                  
     З метою проведення перевірки наявності волоконно-оптичних мереж у населених пунктах територіальних громад, щодо яких подано попередні заявки про надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до інтернету в сільській місцевості керуючись статтею 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на підставі листа Міністерства цифрової трансформації України від 20.04.2021 №1/06-4-4439, та на виконання доручення голови обласної державної адміністрації від 22.04.2021 № 53/01-60/21:

 

    1. Утворити робочу групу для проведення перевірки наявності волоконно-оптичних мереж у населених пунктах територіальних громад, щодо яких подані попередні заявки про надання субвенції, визначених за такими критеріями:

       - у Міністерства цифрової трансформації України наявна інформація щодо наявності волоконно-оптичних мереж у таких населених пунктах;

       - сума заявки становить понад 200 тис. гривень на населений пункт                (незалежно від інформації про наявність або відсутність волоконно-оптичних мереж у таких населених пунктах), (далі – робоча група).

     2. Затвердити склад робочої групи для проведення перевірки наявності волоконно-оптичних мереж у населених пунктах  Дубровицької територіальної громади згідно з додатком 1.

     3. Затвердити склад робочої групи для проведення перевірки наявності волоконно-оптичних мереж у населених пунктах Сарненської територіальної громади згідно з додатком 2.

     4. Затвердити склад робочої групи для проведення перевірки наявності волоконно-оптичних мереж у населених пунктах Клесівської територіальної громади згідно з додатком 3.

     5. Затвердити склад робочої групи для проведення перевірки наявності волоконно-оптичних мереж у населених пунктах Степанської територіальної громади згідно з додатком 4.

     6. Затвердити склад робочої групи для проведення перевірки наявності волоконно-оптичних мереж у населених пунктах Вирівської територіальної громади згідно з додатком 5.

     7. Затвердити склад робочої групи для проведення перевірки наявності волоконно-оптичних мереж у населених пунктах Висоцької територіальної громади згідно з додатком 6.

     8. Затвердити склад робочої групи для проведення перевірки наявності волоконно-оптичних мереж у населених пунктах Рокитнівської територіальної громади згідно з додатком 7.

     9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації Людмилу МАРИНІНУ.

 

 

 

 

Голова адміністрації                                                                                                Олександр КОХАН